Over ons

Houd je van aanpakken? Dan heten wij jou van harte welkom. Wij leveren gemotiveerd personeel aan bijzondere werkgevers, wat hun eisen of wensen ook zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat werkt met – en voor – medewerkers die houden van aanpakken. Vind jij het heerlijk om ergens helemaal voor te gaan en je in te spannen voor dat wat je wilt bereiken? Dan willen we graag contact, ook als je nog niet beschikt over de juiste papieren. Wij houden van doortastend handelen en daadkrachtig optreden, maar hebben ook oog voor de mens. Daarom zorgen wij goed voor onze professionals, nemen wij tijd hen goed te leren kennen en werken we altijd aan hun ontwikkeling en groei.

Wat vinden wij belangrijk?

Zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten bieden wij een positieve werkhouding. Wij ontzorgen werkgevers door hen te ondersteunen met gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Onze professionals bieden wij een interessante uitdaging, of de werkzaamheden nu binnen of buiten uitgevoerd moeten worden. Wij waarderen inzet, belonen uitzonderlijke prestaties en geven je alle ruimte en verantwoordelijkheid. Bij ons voel je je thuis, juist omdat we samen een team vormen met veel onderling respect.

Onze samenwerking

Als echte teamplayer zijn wij een betrouwbare partner. Het is onze doelstelling te voldoen aan de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Werkgevers kunnen profiteren van onze uitgebreide ervaring én vertrouwen op toegankelijke communicatie en een betrokken werkwijze. Wij leren zowel onze professionals als onze werkgevers graag goed kennen, zodat we exact weten wat hun wensen zijn. Onze bemiddeling is van een hoge klasse, we zijn heel flexibel en communiceren duidelijk, op ieder gewenst niveau.

Meer informatie? Neem contact met ons op!